Over mij

Ik ben Ine Couvent, verpleegkundige en gespecialiseerd voetverzorgster. In de volksmond beter gekend als medische pedicure. Ik woon in Harelbeke en werk als thuisverpleegkundige in Deerlijk.

Doorheen mijn ervaring als verpleegkundige ondervond ik dat heel wat mensen slecht verzorgde voeten hebben, daardoor is mijn interesse gegroeid om deze problemen aan te pakken.

Na de geboorte van mijn dochtertje in 2019 besliste ik om een erkende opleiding te volgen. Ik startte oorspronkelijk als gespecialiseerde voetverzorgster aan huis maar in 2021, na de geboorte van mijn zoontje, had ik nood aan een nieuwe uitdaging. Het leek me dan ook de ideale manier om mijn passie als verpleegkundige en mijn kennis als gespecialiseerd voetverzorgster te laten samenvloeien in een eigen pedicurepraktijk. Naast mijn eigen kindjes heb ik er nu nog kindje bij waar ik mij volledig voor wil geven.

Eelt, eeltpitten, kloven, ingegroeide nagels, schimmelnagels, wonden zijn voor mij telkens een nieuwe uitdaging die ik niet uit de weg ga. Ik ben dan ook trots op mijn eigen praktijkruimte en hoop jullie binnenkort te mogen verwelkomen!

Voerverzorging Ine