Medische pedicure

Elke dag zetten we meer dan duizend stappen. Onze voeten dragen ons hele gewicht. Je denkt er misschien niet zo over na maar onze voeten moeten hard werken en krijgen het hard te verduren. Hierdoor kunnen allerlei pijnklachten ontstaan. Pijn aan de voeten kan ervoor zorgen dat onze volledige lichaamshouding zich gaat aanpassen waardoor op zijn beurt weer andere klachten kunnen ontstaan. Voeten hebben de nodige zorg nodig en liefst op regelmatige basis. Zo kunnen heel wat ongemakken worden weggenomen of sterk voorkomen en verminderd worden. Het is niet alleen aangenaam voor uw comfort maar ook voor uw welzijn. En niet onbelangrijk, gezonde voeten zijn ook mooie voeten. Een goede voetverzorging…géén overbodige luxe! Geef jouw voeten de aandacht die ze verdienen.

Een behandeling door een gespecialiseerd voetverzorger is niet dezelfde als een pedicurebehandeling door een schoonheidsspecialiste. Daar waar de schoonheidsspecialiste zich beperkt tot een ontspannende, esthetische voetverzorging, gaat de gespecialiseerd voetverzorger verder.

De gespecialiseerd voetverzorger staat in voor de preventie en verzorging van huid- en nagelaandoeningen aan de voet. Door middel van speciale technieken maakt de gespecialiseerd voetverzorger komaf met eelt en eeltpitten, kalk- en schimmelnagels, ingroeiende nagels, kloven enz.

Zowel in de praktijk als bij een huisbezoek wordt gewerkt met de ‘natfreestechniek’ , hierdoor is de behandeling doorgaans pijnloos.

Voetverzorging Ine